Advertentietarieven op internet – Hoe werkt het?

Lees hier enkele succesvolle tips ten aanzien van het adverteren op internet. Naast de advertentie tarieven op internet spelen nog een paar andere factoren een belangrijke rol. Het is belangrijk dat u een lijst opstelt van factoren die voor u van belang kunnen zijn. De voornaamste criteria voor advertentie tarieven op internet en bijbehorende zaken zijn:

  • Het profiel van de bezoekers; dus simpel gezegd, zijn de bezoekers op de betreffende sites mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw diensten/producten.
  • De advertentietarieven; de prijs van de advertentieruimte hangt af van het aantal bezoekers, aantal pageviews, waar de banner staat. Een banner bovenaan de site is een stuk relevanter dan een banner onderaan.
  • Het bannerformaat; er zijn diverse soorten bannerformaten op internet. Vaak gelden per bannerformaat weer andere advertentietarieven op internet. Zo is een rectangle (300x250) een interessant formaat, maar ook de skyscraper (120x600) en het leaderboard. Dit zijn de grotere formaten. Het is overigens lang niet altijd noodzakelijk dat u een grote banner plaatst. Soms kunnen kleine banners nog beter werken, omdat ze op betere plekken op de pagina staan.
  • Uw advertentiebudget; wat bent u bereid te investeren. Het voordeel van het systeem van Adverteerdirect is dat u per week kunt adverteren. Op deze manier kunt u snel zien of een reclame campagne goed of slecht loopt. Loopt die goed, dan kunt u deze eenvoudig verlengen.
  • Rapportage van de campagne; het is noodzakelijk om te zien hoe effectief uw campagne loopt. Via ons systeem kunt u precies het aantal bannervertoningen en kliks volgen in uw eigen beheer gedeelte.
  • Professioneel karakter; kijk goed of de site geen afbreuk doet aan uw producten/diensten. Soms is een site wellicht erg goedkoop om te adverteren, maar moet u zich wel de vraag stellen of het verstandig is om daar uw merk op te bouwen.

Wed niet op één paard!

Het is verstandig om op meerdere sites tegelijk te adverteren. Ga op zoek naar geschikte sites en probeer in een bepaalde periode op meerdere sites te adverteren. Via Adverteerdirect.nl kunt u vrij snel alle advertentietarieven per website bekijken. Iedere website heeft vaak haar eigen vaste bezoekers, het uitzetten van meerdere campagnes zal een groter bereik opleveren.

Gebruik de index van Adverteerdirect om snel advertentietarieven te bekijken

Veel werk is er voor u al gedaan door Adverteerdirect. Via onze index kunt u direct zien hoeveel bezoekers een site heeft, hoeveel bannervertoningen u krijgt en uiteraard de prijs van de banner. In de meeste gevallen kun u ook direct zien op welke positie de banner komt te staan en uiteraard het bannerformaat. Via onze index krijgt u een mooi beeld van de verschillende tarieven die worden gehandhaafd. Als u dit zelf had moeten, was u zeker een aantal dagen bezig geweest om dit te achterhalen.

Gericht adverteren dat is het sleutelwoord

We blijven het altijd herhalen, maar gericht adverteren is ontzettend belangrijk. U kunt wel 1000.000 keer uw banner vertonen op een hondensite, maar als u een totaal ander product verkoopt dan honden gerelateerde producten, heeft dat geen enkele zin. Klinkt logisch, maar toch gebeurt het te weinig. Via onze index kunt u zoeken naar sites per categorie of zelfs middels zoekwoorden. Als u bijvoorbeeld jonge moeders wilt bereiken, zoekt u bijvoorbeeld in de categorie Familie & kinderen.

Over ons

Met Adverteerdirect brengen wij adverteerders en publishers op een eenvoudige wijze bij elkaar. De sites stellen hun advertentieruimte beschikbaar en de adverteerders kunnen snel en gericht zoeken naar relevante sites. Eenmaal een aantal sites gevonden, kan de adverteerder binnen enkele minuten de advertentie plaatsen op de betreffende site. Check onze index via Adverteren op internet >>

Alle advertentietarieven

Bekijk de lijst van 500 niche sites met alle relevante informatie en de advertentie tarieven per site.

Bekijk alle sites

Meld ook uw site aan, zodat u meer inkomsten zult genereren uit uw advertentieverkoop. U kunt binnen 3 minuten uw bannerruimte beschikbaar stellen aan potentiƫle adverteerders. Let op: We accepteren lang niet alle sites!

Site aanmeldenVan het blog   Geld verdienen met internet

Advertentie netwerk (Toelichting oktober)

Binnenkort gaan we van start met het opvullen van de onverkochte bannerruimte. Bekijk de video voor meer uitleg. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen!

Update Adverteerdirect.nl (Juni)

Is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben geplaatst over Adverteerdirect.nl. Aan de achterkant wordt er nog steeds hard gewerkt om van Adverteerdirect het grootste self service advertentie netwerk van Nederland te maken. Na een klein jaartje online te zijn, zijn we zeker niet ontevreden over de gang van zaken. We merken overigens [...]

Lees meer op het blog
Twitter   Online adverteren
Volg ons op Twitter

Het nieuwe online adverteren model van Adverteerdirect heeft o.a. aandacht gehad bij de volgende media:

Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet