Reclame maken op internet

U wilt reclame maken voor een dienst of product. Het gaat erom dat u uw reclame budget op een zinvolle manier besteed. Om dit te doen is vooral één ding heel belangrijk. Maak reclame op de plek waar uw doelgroep komt. Dus stel u wilt met uw hockey gerelateerde webshop producten onder de aandacht brengen bij mensen die van hockey houden. Dan is het belangrijk dat u reclame gaat maken op een hockey gerelateerde site. Klinkt natuurlijk logisch, maar het gebeurt veel te weinig. Dit is maar een klein voorbeeld, maar de strekking is dat u moet adverteren op de plek waar uw doelgroep zit.

Waar zit mijn doelgroep?

Er zijn tig sites die zich op niche doelgroepen richten. Bewust of onbewust. In bovenstaand voorbeeld zou www.hockeyuitslagen.nl een interessante site kunnen zijn. Via Adverteerdirect verzamelen wij relevante sites die we in onze index plaatsen. Op deze sites kunt u als adverteerder heel snel reclame maken. De index van Adverteerdirect is zo opgebouwd dat u kunt zoeken op categorie of zelfs op zoekwoorden.

Wat kost dat? Reclame maken!

De site eigenaar bepaalt de advertentiekosten. Deze heeft die bij Adverteerdirect ingevuld. Als adverteerder kunt u zo snel en eenvoudig op zoek naar sites die voor u interessant kunnen zijn. Eenmaal een keuze gemaakt, zal de advertentie binnen een uurtje live staan. Adverteerdirect is eenvoudig opgezet. Het werkt als volgt:

1. U zoekt relevante sites via de index.

2. Dan upload u een advertentie, indien u deze niet heeft, kunt u deze via ons banner ontwerp systeem in enkele stappen maken.

3. Dan bepaalt u de periode

4. Dan betaalt u via ideal

5. Uw banner staat live in uw doelgroep

6. In uw beheer kunt u precies volgen hoe goed uw reclame campagne verloopt. We laten precies zien hoeveel vertoningen uw advertentie heeft en hoe vaak mensen erop klikken.

Klik op onderstaande groene button, zodat u op zoek kunt naar relevante sites om uw product of dienst te promoten, zo simpel is het!

Contact opnemen?

U kunt telefonisch contact opnemen via 0031302520222 of u kunt de live chat gebruiken. Uiteraard kunt u ons ook mailen. Zie contact rechtsboven van deze pagina.

Lees meer over Kosten adverteren op internet  & Online reclame

Zoek naar sites

Bekijk de lijst van 500 niche sites met alle relevante informatie en de advertentie tarieven per site.

Bekijk alle sites

Meld ook uw site aan, zodat u meer inkomsten zult genereren uit uw advertentieverkoop. U kunt binnen 3 minuten uw bannerruimte beschikbaar stellen aan potentiƫle adverteerders. Let op: We accepteren lang niet alle sites!

Site aanmeldenVan het blog   Geld verdienen met internet

Advertentie netwerk (Toelichting oktober)

Binnenkort gaan we van start met het opvullen van de onverkochte bannerruimte. Bekijk de video voor meer uitleg. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen!

Update Adverteerdirect.nl (Juni)

Is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben geplaatst over Adverteerdirect.nl. Aan de achterkant wordt er nog steeds hard gewerkt om van Adverteerdirect het grootste self service advertentie netwerk van Nederland te maken. Na een klein jaartje online te zijn, zijn we zeker niet ontevreden over de gang van zaken. We merken overigens [...]

Lees meer op het blog
Twitter   Online adverteren
Volg ons op Twitter

Het nieuwe online adverteren model van Adverteerdirect heeft o.a. aandacht gehad bij de volgende media:

Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet