Online marketing – Internetmarketing

De mogelijkheden om via internet marketing uw diensten te promoten nemen bijna dagelijks toe. Termen als Seo, Adwords, Social media, Affiliatie netwerken zullen u vast bekend in de oren klinken. Nu gaat het bij online marketing vooral om één ding. Waar zit uw doelgroep en hoe kunt u die bereiken! Via Adverteerdirect kunnen wij u helpen om uw online marketing doelstellingen te bereiken. Bekijk onze lijst van 500 relevante niche sites waar u direct kunt adverteren op het internet >>

Op welke manier kan online marketing i.s.m. Adverteerdirect iets voor mijn bedrijf betekenen?

Dat is eenvoudiger dan u zult denken. Wij maken het mogelijk dat u gericht kunt adverteren op “niche” websites. Een simpel voorbeeld: U heeft bijvoorbeeld een dienst die u bekend wilt maken bij jonge vrouwen tussen de 16 en 25 jaar. Dan kunt u via Adverteerdirect met één klik wel meer dan 50 beauty en fashion sites vinden waar u uw webshop zou kunnen promoten. Dit is eigenlijk de meest simpele vorm van adverteren, maar wel zeer effectief.

Heeft u een relevante site gevonden, kunt u meteen zien hoeveel het kost om uw dienst een week lang te promoten. De prijzen zijn zeer schappelijk, maar dat zult u vanzelf zien. Daarna plaatst u een advertentie, betaalt u en uw advertentie staat vrijwel direct online. In uw beheer kunt u dan volgen hoe vaak de banner is getoond en hoeveel mensen erop hebben geklikt.

Is Adverteerdirect dan de enige oplossing voor online marketing?

Nee, dat natuurlijk niet. Uw online marketing activiteiten moeten op meerdere gebieden ingevuld worden. Het is tevens belangrijk dat u ook via Google bent te vinden. Dat kan op twee manieren:

1. Door tekst advertenties te plaatsen

2. Door goed te scoren in de zoekresultaten (linkerzijde van Google resultaten)

Nu bent u niet de enige die zich hiermee bezighoudt. Kijk maar eens hoeveel SEO bedrijven er zijn die u maar al te graag willen helpen. Oftewel de concurrentie op dit gebeid is moordend. Nu is Google vooral gericht op vraag, dus iemand zoekt naar `Make up` dan weet u dat deze persoon geïnteresseerd is in Make up spullen. Dan hoopt u natuurlijk dat ze uw webshop zal vinden in Google. Nu kunt u het ook omdraaien met internet marketing. U gaat goed kijken waar uw doelgroep zit. Dat op beauty en fashion sites veel jonge vrouwen komen die ook geïnteresseerd zijn in Make up ligt zeer voor de hand. Op die plek moet u dus uw diensten bekend maken.

Welke sites zijn geschikt voor internetmarketing?

Daar komt Adverteerdirect om de hoek kijken. Wij hebben namelijk een groot bestand van doelgroep gerichte sites in onze index staan, zodat u dat zelf niet meer hoeft uit te zoeken. Stel een uitgever gaat een boek uitbrengen over de Tour de France. Dan is het interessant om middels een duidelijke banner dit boek te promoten op wielersites. Ook deze sites kunt u weer zeer eenvoudig vinden via onze site. Adverteren op internet is op deze manier relatief eenvoudig, omdat er al veel voorwerk door ons is gedaan.

Bekijk onderstaande links om u meer te verdiepen in de mogelijkheden op het gebied van online marketing:

Lees meer over hoe u een advertentie kunt plaatsen op Internet >>

Lees meer over hoe u snel en effectief kunt adverteren op sites >>

Lees meer over de advertentiekosten die websites hanteren bij Adverteerdirect.nl >>

Lees meer over de mogelijkheden van internet reklame maken >>

Lees meer over hoe u zelf een reclame campagne kunt opzetten >>

Lees meer over hoe u via Adverteerdirect online reclame kunt maken >>

Lees meer over de kosten van adverteren op internet via Adverteerdirect.nl >>

Lees meer over reclame maken op internet via AD >>

Lees meer over de totstandkoming van advertentietarieven bij Adverteerdirect.nl >>

Lees meer over de mogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten via Adverteerdirect.nl >>

Informatie specifiek voor mediabureau's over het adverteren via Adverteerdirect.nl >>

Lees alles over Internet adverteren via Adverteerdirect.nl >>

Enkele zinvolle tips omtrent internet marketing i.s.m. Adverteerdirect.nl >>

Lees hier meer over internet marketing strategie

Bekijk de doelgroepen waar u kunt adverteren voor een goede internet promotie >>

Brocante meubels