Bannerruimte verkopen en genereer meer advertentie inkomsten

U heeft een site waar veel bezoekers maandelijks op af komen. Dan is het natuurlijk de kunst om hier ook wat extra advertentie inkomsten uit te halen. Daar kunnen wij u goed bij helpen. Wij hebben een marktplaats voor bannerruimte ontwikkeld waar adverteerders en websites bij elkaar worden gebracht. Dagelijks komen er vele potentiële adverteerders die op zoek zijn naar geschikte sites om hun diensten en producten te promoten.

Hoe kan ik dan meer advertentie inkomsten genereren?

U zult eerst moeten bedenken of uw site een duidelijke doelgroep bereikt. Hoe duidelijker de doelgroep des te interessanter uw site is voor de adverteerder. Stel u heeft bijvoorbeeld een website of blog over huidverzorging. Dan kan dit voor adverteerders binnen deze branche zeer interessant zijn om te adverteren op uw site. U meldt uw website aan bij Adverteerdirect.nl. Daar geeft u aan hoeveel bezoekers uw site maandelijks heeft. Tevens bepaalt u de bannerprijs die de adverteerder moet betalen om een week te mogen adverteren. Wij zullen uw site dan bekijken en na goedkeuring in onze index plaatsen. Als u eenmaal in onze index staat, zullen vele potentiële adverteerders die dagelijks op onze site komen ook uw site vinden.

Hoe kan ik de bannerruimte dan precies verkopen?

Daar hebben we een mooi systeem voor ontwikkeld. De adverteerder kan zelf alles regelen en dit verloopt geheel automatisch. Stel een adverteerder ziet uw site via onze index. Dan kan hij direct een banner uploaden, periode en betalen. De banner verschijnt dan automatisch op uw site na betaling. U kunt deze overigens altijd weigeren als u wilt! Na de bannercampagne betalen wij binnen 5 dagen uw opbrengsten uit.

Wilt u ook meer vaste advertentie inkomsten genereren door uw bannerruimte te verkopen? Kijk dan op deze link voor meer informatie om uw site aan te melden: Zie Advertentieruimte verkopen >>

Lees meer over Advertenties verkopen & Inkomsten website

Advertentieruimte verkope

Bekijk de lijst van 500 niche sites met alle relevante informatie en de advertentie tarieven per site.

Bekijk alle sites

Meld ook uw site aan, zodat u meer inkomsten zult genereren uit uw advertentieverkoop. U kunt binnen 3 minuten uw bannerruimte beschikbaar stellen aan potentiƫle adverteerders. Let op: We accepteren lang niet alle sites!

Site aanmeldenVan het blog   Geld verdienen met internet

Advertentie netwerk (Toelichting oktober)

Binnenkort gaan we van start met het opvullen van de onverkochte bannerruimte. Bekijk de video voor meer uitleg. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen!

Update Adverteerdirect.nl (Juni)

Is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben geplaatst over Adverteerdirect.nl. Aan de achterkant wordt er nog steeds hard gewerkt om van Adverteerdirect het grootste self service advertentie netwerk van Nederland te maken. Na een klein jaartje online te zijn, zijn we zeker niet ontevreden over de gang van zaken. We merken overigens [...]

Lees meer op het blog
Twitter   Online adverteren
Volg ons op Twitter

Het nieuwe online adverteren model van Adverteerdirect heeft o.a. aandacht gehad bij de volgende media:

Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet