U wilt uw advertentieverkoop inkomsten toe laten nemen

Dan bent u bij Adverteerdirect op het juiste adres. Wij brengen op een simpele manier adverteerders en website eigenaren bij elkaar. U kunt uw site aanmelden bij ons en uw bannerformaten opgeven die u beschikbaar stelt. Let op: u kunt gewoon blijven verdienen met uw advertenties op de huidige manier. Adverteerdirect is een extra kans om meer omzet te genereren. Via ons kunnen adverteerders snel zoeken in de index naar relevante sites waar ze hun producten of diensten willen promoten via een advertentie in de doelgroep. De adverteerder kan binnen enkele minuten een banner uploaden, periode bepalen en de banner betalen. U krijgt dan een melding dat er een advertentie is gekocht. De banner zal dan zichtbaar worden gemaakt op uw site.

Hoe werkt de advertentieverkoop precies?

U bepaalt als site eigenaar de prijs die u wilt ontvangen voor een banner gedurende een week. Wij werken dus met weekprijzen. Als er een banner wordt verkocht, krijgt u 75% en AD 25%. De banner gaat dan draaien. De adverteerder kan in zijn beheer de statistieken volgen. (Views en kliks).

Wanneer betalen jullie de advertentie inkomsten uit?

Wij betalen binnen 5 dagen nadat de campagne is afgelopen het bedrag uit. U hoeft hier verder niets aan te doen. U krijgt een creditfactuur en wij betalen het bedrag. Op deze manier kunt u op eenvoudige wijze meer inkomsten genereren voor uw website.

Kan ik ook Google adsense, eigen banners of affiliates blijven draaien?

Ja, dat is het mooie van dit systeem. Indien er geen adverteerders zijn via Adverteerdirect, kunt u gewoon Google adsense of affiliates blijven draaien, zo blijft u tenminste wel nog wat verdienen. (veel is dat helaas niet meer tegenwoordig). De adverteerder die wil adverteren kan deze advertenties `overrulen`. Dus als die de advertentie koopt, wordt bijvoorbeeld de Google advertentie automatisch vervangen. Op deze manier is advertentieruimte verkopen een stuk makkelijker en effectiever!

Dit lijkt me wel wat om op deze manier extra inkomsten te genereren met Advertentieverkoop! Meld u dan direct aan via de groene button hieronder.

Lees meer over Sponsor werven & Geld verdienen met blog   

Banners verkopen

Bekijk de lijst van 500 niche sites met alle relevante informatie en de advertentie tarieven per site.

Bekijk alle sites

Meld ook uw site aan, zodat u meer inkomsten zult genereren uit uw advertentieverkoop. U kunt binnen 3 minuten uw bannerruimte beschikbaar stellen aan potentiƫle adverteerders. Let op: We accepteren lang niet alle sites!

Site aanmeldenVan het blog   Geld verdienen met internet

Advertentie netwerk (Toelichting oktober)

Binnenkort gaan we van start met het opvullen van de onverkochte bannerruimte. Bekijk de video voor meer uitleg. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen!

Update Adverteerdirect.nl (Juni)

Is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben geplaatst over Adverteerdirect.nl. Aan de achterkant wordt er nog steeds hard gewerkt om van Adverteerdirect het grootste self service advertentie netwerk van Nederland te maken. Na een klein jaartje online te zijn, zijn we zeker niet ontevreden over de gang van zaken. We merken overigens [...]

Lees meer op het blog
Twitter   Online adverteren
Volg ons op Twitter

Het nieuwe online adverteren model van Adverteerdirect heeft o.a. aandacht gehad bij de volgende media:

Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet