Informatie over advertenties verkopen en banners verkopen

U heeft een eigen website waar u advertentieruimte beschikbaar stelt aan potentiële adverteerders. Uw voorkeur gaat ernaar uit om advertenties direct te verkopen aan de adverteerders. Dat geeft u de meeste website inkomsten en de minste onzekerheid. Om de lege advertentieplekken op te vullen, gebruikt u vast Google adsense of Affiliates. Via deze pagina zullen wij u toelichten hoe u ook geld kunt verdienen met behulp van het systeem van Adverteerdirect.nl.

Meer banners verkopen via Adverteerdirect.

Adverteerdirect is een marktplaats voor advertentieruimte. Op deze site worden potentiële adverteerders en website eigenaren bij elkaar gebracht. Adverteerders kunnen via onze index op zoek naar geschikte sites om hun diensten/producten te promoten via advertenties. De adverteerder kan zoeken op categorie of zoekwoorden. Stel een adverteerder heeft een webshop van Tennisspullen, dan zal deze zoeken in de categorie sport en een aantal relevante tennis sites vinden uit Nederland. Daar kan deze adverteerder dan direct een banner uploaden, periode bepalen en betalen. De banner zal dan vrijwel direct tevoorschijn komen op de betreffende sites waar hij deze banners heeft geplaatst. U kunt ook uw site toevoegen aan onze index, zodat adverteerders ook uw site sneller vinden. Dit gaat heel eenvoudig, u vult gegevens in als het aantal bezoekers, beschikbare bannerformaten en uiteraard het bannertarief per banner. Let op dat u reële advertentietarieven hanteert, anders zullen wij uw site niet toevoegen aan onze index.

Verkopen jullie dan steeds alle advertenties voor mij?

Dat is natuurlijk wel de bedoeling, maar dit zal niet altijd het geval zijn. Wanneer er geen banner door ons is verkocht, kunt u uiteraard zelf uw banneruimte opvullen met Google adsense, affiliates of eigen verkochte banners. Op deze manier is er geen enkel risico voor u om met ons samen te werken. Wij zijn continu op zoek naar potentiële adverteerders en mediabureaus om de relevante websites onder de aandacht te brengen. Let wel op: Wij plaatsen lang niet alle sites in onze index. Wij hebben het recht om zonder opgaaf van reden wel of niet uw site in onze index op te nemen.

Wilt u uw site ook aansluiten bij het Advertentie netwerk van Adverteerdirect. Meld uw site dan aan via Advertentieruimte verkopen >>

Lees meer over Advertentieverkoop & Bannerruimte verkopen

Advertenties verkopen

Bekijk de lijst van 500 niche sites met alle relevante informatie en de advertentie tarieven per site.

Bekijk alle sites

Meld ook uw site aan, zodat u meer inkomsten zult genereren uit uw advertentieverkoop. U kunt binnen 3 minuten uw bannerruimte beschikbaar stellen aan potentiƫle adverteerders. Let op: We accepteren lang niet alle sites!

Site aanmeldenVan het blog   Geld verdienen met internet

Advertentie netwerk (Toelichting oktober)

Binnenkort gaan we van start met het opvullen van de onverkochte bannerruimte. Bekijk de video voor meer uitleg. Voor meer informatie kunt u ons altijd mailen of bellen!

Update Adverteerdirect.nl (Juni)

Is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben geplaatst over Adverteerdirect.nl. Aan de achterkant wordt er nog steeds hard gewerkt om van Adverteerdirect het grootste self service advertentie netwerk van Nederland te maken. Na een klein jaartje online te zijn, zijn we zeker niet ontevreden over de gang van zaken. We merken overigens [...]

Lees meer op het blog
Twitter   Online adverteren
Volg ons op Twitter

Het nieuwe online adverteren model van Adverteerdirect heeft o.a. aandacht gehad bij de volgende media:

Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet   Geld verdienen met internet