Geld verdienen op internet

U heeft een website en zou graag meer inkomsten uit uw website willen halen. Via Adverteerdirect kunnen wij ervoor zorgen dat u meer geld gaat verdienen met uw advertentieverkopen. U verkoopt zo nu en dan een advertentie, maakt zeer waarschijnlijk gebruik van Google Adsense en/of affiliaties. U verdient dan een beetje per klik en in sommige gevallen per sale. Als u eerlijk bent, zijn deze inkomsten vaak niet heel bijzonder. Wij kunnen ervoor zorgen dat u wel meer geld gaat verdienen met uw website. Meld uw site direct aan, zodat u ook bannerruimte kunt verkopen aan potentiele adverteerders >>

Hoe kan Adverteerdirect hier een rol inspelen?

U kunt Adverteerdirect het beste zien als een marktplaats waar adverteerders en website eigenaren op een simpele manier bij elkaar worden gebracht. Adverteerders zijn bij ons op zoek naar websites waar ze doelgericht hun diensten of producten kunnen promoten. Wanneer u uw site bij ons aanmeldt, kunnen adverteerders ook uw site vinden in onze index. U geeft zelf aan welke bannerformaten u beschikbaar stelt. Tevens bepaalt u zelf hoeveel het kost voor een adverteerder om een week op uw site te mogen adverteren. Dat eenmaal gedaan, bekijken wij uw site en indien deze wordt goedgekeurd, komt uw site ook in onze index te staan.

Ok, mijn site staat in de index, hoe kan ik dan geld verdienen?

Dagelijks komen er vele potentiële adverteerders op onze site om te zoeken naar sites waar ze doelgericht hun diensten kunnen promoten. Stel u heeft een tennis gerelateerde site, dan kan het interessant zijn voor een webshop van tennisrackets om op uw site te adverteren. Dit gehele proces gaat automatisch. De adverteerder upload een advertentie, bepaalt de periode en betaalt via Ideal of Paypal. De advertentie verschijnt dan vrijwel direct op uw site. U kunt overigens altijd advertenties weigeren. Nadat de campagne is afgelopen, betalen wij 75% van de opbrengsten aan u uit.

Kan ik nog wel geld verdienen op internet via andere adverteerders?

Ja, u kunt uiteraard uw eigen adverteerders behouden en deze advertentieplek opvullen met uw eigen adverteerders. Tevens wanneer er geen advertentie is verkocht via Adverteerdirect kunt u ook uw huidige Google advertenties of affiliaties blijven tonen. Op deze manier is er geen enkel risico. Het enige is dat een adverteerder deze advertentieruimte kan “overrulen”, maar wel tegen een bedrag door u bepaalt. Van iedere banner die via ons wordt verkocht, krijgt u 75% van de opbrengst!

Bekijk onderstaande links om u meer te verdiepen in de mogelijkheden op het gebied van geld verdienen op internet:

Lees meer over geld verdienen met website door advertenties te verkopen >>

Lees meer over geld verdienen met je blog en reclame op je website tonen >>

Lees meer over bannerruimte verkopen en zo meer advertentie inkomsten te genereren >>

Alles over advertentieverkoop via de marktplaats van Adverteerdirect.nl >>

Lees hier hoe je toch geld kunt blijven verdienen via Google Adsense en affiliate programma's >>

Kort samengevat hoe je eenvoudig banners en advertenties kunt verkopen via Adverteerdirect.nl >>

Lees meer over hoe je meer inkomsten kunt krijgen door veel potentiele adverteerders via Adverteerdirect.nl >>

Hoe kun je sponsors werven en een sponsor zoeken via Adverteerdirect?

Lees hier hoe wij je kunnen helpen om meer adverteerders te vinden >>

Brocante meubels.nl