Bannervertoningen per week Prijs per week excl. BTW
Meer info » websites thumb Wandelwijzer.nl 10000 € 15

Wandelwijzer.nl brengt accommodaties in beeld langs Lange Afstands Wandelpaden in Nederland. Honderdduizenden wandelaars wandelen jaarlijks langs één van deze paden. Met hulp van Wandelwijzer.nl vinden zij gemakkelijk een plek om te overnachten direct langs of op zeer korte afstand van hun wandelroute. Wandelwijzer.nl biedt exploitanten van accommodaties een gratis vermelding en betaalbare extra’s. Wandelwijzer.nl staat bovenaan alle zoekresultaten op de trefwoorden ‘overnachten’, ‘hotel’, ‘bed & breakfast’, ‘camping’ in combinatie met één van de Lange Afstands Wandelpaden in Nederland. En Wandelwijzer.nl heeft maandelijks duizenden bezoekers.

website image
Meer info » websites thumb Backpackgek.nl 7000 € 40

Backpackgek is de reisblog van twee backpackers op wereldreis. Hier vind je onze reisverhalen, reistips, ervaringen, adviezen en inspiratie.

website image
Meer info » websites thumb Op Vakantie Naar Toscane 5000 € 20

Op Vakantie Naar Toscane is de website van Gunther Desaever, een in 2000 naar Toscane uitgeweken Vlaming die de streek als zijn broekzak kent. Je vindt er allerlei informatie met betrekking tot bezienswaardigheden, musea, feesten en evenementen, streekgerechten, fietsroutes, praktische tips en een aanbod aan campings, vakantiehuizen, reisboeken, enz.

website image
Meer info » websites thumb DitIsAmerika.nl 3000 € 12.5

DitIsAmerika.nl is een website met heel brede informatie over het land van de onbegrensde mogelijkheden. Van reisverslagen tot informatie over een green card en van de geschiedenis van Amerika tot een beschrijving van populaire winkel- en foodketens. Hier vind je alles over Amerika.

website image
Meer info » websites thumb Corsica Prikbord 2500 € 10

Dit is het prikbord voor mensen die interesse hebben in Corsica. Sinds het najaar van 2003 is dit de grootste en meest diverse bron van informatie over dit Franse eiland in de Middellandse zee.

website image
Meer info » websites thumb Goedkope treinkaartjes 1600 € 8

Op Fijnmetdetrein.nl alle acties en aanbiedingen voor goedkoop reizen met de trein in Nederland, Europa en daarbuiten netjes op een rijtje: de kortingacties van NS, NSHispeed.nl en het aanbod voor fijne vakanties per trein.

website image
Meer info » websites thumb DitIsItalie.nl 1500 € 10

Je bent aangekomen bij DitIsItalie.nl. Dé website met het laatste Italiënieuws, de leukste Italiëblogs, de lekkerste Italiaanse recepten, vakantietips in Italië en alles wat je verder maar wil weten over 'il bel paese'. Buon divertimento!

website image
Meer info » websites thumb Moezelweb Nog geen advertenties toegevoegd

Moezelweb is het startpunt van je vakantie aan de wondermooie Moezel

website image

Adverteren op internet via Adverteerdirect

U ziet hier de index van Adverteerdirect. Adverteren op internet was nog nooit zo eenvoudig. U kunt hier zoeken per categorie of via zoekwoorden. Stel u heeft een webshop waar u hondenspullen verkoopt. Dan zoekt u in de categorie "Dieren" naar honden gerelateerde sites. U weet dat op deze honden sites en forums hondenliefhebbers komen. Dus daar moet u uw webshop bekend maken. Adverteerdirect heeft 20 categorieën en werkt inmiddels al samen met 500 sites. Indien u een geschikte site heeft gevonden waar uw doelgroep zit, kunt u de advertentie plaatsen, periode kiezen en betalen. Uw advertentie staat dan vrijwel direct online. In uw beheer kunt u precies volgen hoe goed uw campagne loopt. Adverteren op internet is op deze manier voor iedereen eenvoudig op te zetten en zeer doeltreffend.