Bannervertoningen per week Prijs per week excl. BTW
Meer info » websites thumb Freegamehosting.eu 400001 € 100

Freegamehosting.nl is een website die gratis gameservers aanbied voor call of duty en counter strike series De perfect website om game producten te promoten.

website image
Meer info » websites thumb crimebron 400000 € 500

De misdaadsite met orginele verhalen van de straat.

website image
Meer info » websites thumb PrutsFM 300000 € 300

PrutsFM is een entertainment glossy voor jongeren en mannen. De drie-koppige redactie gaat dagelijks opzoek naar bijzondere filmpjes, het opmerkelijkste nieuws uit binnen-en buitenland. Daarnaast zie je de nieuwste film trailers, muziek en het laatste nieuws op het gebied van showbizz. Door het gebruik van mooie grote plaatjes, ook wel eye candy genoemd, wordt de bezoeker geprikkeld om de content te bekijken. Wij van PrutsFM gaan er vanuit, dat wanneer je één keer per dag op de site kijkt, je niks meer mist en je op de hoogte bent van alles wat er toe doet op het internet.

website image
Meer info » websites thumb borstenforum.com 300000 € 200

Het borstenforum is een ontmoetingsplaats waar vrouwen kunnen praten over een borstvergroting borstverkleinig complicaties siliconen protheses plastisch chirurgen dokters en andere plastische ingrepen

website image
Meer info » websites thumb TeamWebs.nl 200000 € 180

TeamWebs.nl is een bruisende online sport community met ruim 9000 sportteams variërend van voetballers en hockeyers tot honkballers, wielrenners, tennissers en hardloopgroepen. Met de ruim 9.000 geregistreerde sportteams hebben wij een groot bereik onder sportend Nederland en de mogelijkheid om uw doelgroep heel gericht te bereiken. Ieder (sport)team kan op TeamWebs gratis een eigen TeamWeb aanmaken met daarop onder meer een handige online agenda, teammail, teamSMS, de mogelijkheid om teamstatistieken bij te houden, wedstrijdverslagen te plaatsen, foto’s te plaatsen etc. TeamWebs vereenvoudigt daarmee de teamorganisatie en verhoogt het plezier in de teamsport.

website image
Meer info » websites thumb NLOndertitels 200000 € 250

NLondertitels is een Nederlandstalige ondertitelings website die vele ondertitelingen biedt voor films en series.

website image
Meer info » websites thumb AutoMinded.be 175000 € 25

Een forum door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. U kunt bij ons terecht voor al uw technische vragen, het eerste nieuws over nieuwe wagens, scoops en een algemene babbel.

website image
Meer info » websites thumb TruckSimulators.nl 151000 € 90

De grootste Truck Simulator Community van de Benelux.

website image
Meer info » websites thumb SIRIS 150000 € 150

SIRIS is de lokale nieuwsvoorziener in de gemeente Asten en Someren. Met elke dag het lokale nieuws, foto's van alle evenementen en de uit-agenda.

website image
Meer info » websites thumb Gratisoptehalen.nl 125000 € 150

Gratisoptehalen.nl brengt vraag en aanbod van gratis tweedehands producten bij elkaar. Met een oog op duurzaamheid/hergebruik bieden dagelijks veel mensen producten aan op Gratis op te halen.

website image
Meer info » websites thumb Wij Zijn Voetbal 100000 € 30

Wij Zijn Voetbal is een online community die zich richt op de voetballiefhebber in Nederland. Inmiddels hebben wij meer dan 6000 leden, meer dan 2.3 miljoen berichten en ruim 15.000 discussies/topics. Met gemiddeld meer dan 15000 bezoekers per maand zijn wij nog altijd groeiende.

website image
Meer info » websites thumb Bokt.be 100000 € 75

Forum voor en door paardenliefhebbers

website image
Meer info » websites thumb Oranje WK 2014 100000 € 250

Oranje WK 2014 biedt Oranjefans alle informatie omtrent het WK voetbal in Brazilië.

website image
Meer info » websites thumb FashionLicious 85000 € 100

FashionLicious is de website voor Fashion, Beauty & Lifestyle nieuws, voor vrouwen tussen de 18 en 45 jaar. Op de website wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van de laatste trends, nieuwtjes en tips over mode, shoppen, beauty, lifestyle, gadgets, events en nog veel meer!

website image
Meer info » websites thumb Hqskills 80000 € 50

Social networking website for skills share skills and follow them. Talenten platform

website image
Meer info » websites thumb LSDB 70000 € 160

Liveset Database is de grootste site met livesets. LSDB richt zich op de electronische genres zoals hardstyle, hardcore, techno, drum & bass en trance.

website image
Meer info » websites thumb exQlusiv.com 60000 € 80

exQlusiv.com is a 24/7 party community where people from all over the world come together. Our goal is to provide the world with the latest new dance music, developments and lifestyle in combination with outstanding visuals.

website image
Meer info » websites thumb Brandsupply 59000 € 300

Brandsupply is een online marktplaats voor grafisch ontwerp. Op dit platform wordt online vraag en aanbod op het gebied van grafisch ontwerp bij elkaar gebracht. Dit kan om alle soorten grafisch design gaan, Het platform werkt via crowdsourcing, wat inhoudt dat iedereen kan participeren,

website image
Meer info » websites thumb De Markt van Holland 55000 € 78

De Markt van Holland. Gratis adverteren voor zowel particulieren als bedrijven! Per maand meer als 75.000 bezoekers! Meer als 220.000 Page views! Begin goed met uw campagne kom bij De Markt van Holland.nl De nieuwste en voordeligste manier van adverteren in Nederland.

website image
Meer info » websites thumb ikknapmijnhuisop.nl 50000 € 345

Op deze site vind je tips en informatie over het opknappen van je woning. Van diverse klustips tot prijsvergelijk en klussen uitbesteden. De website voor mensen die hun huis verbouwen of plannen hebben

website image

Adverteren op internet via Adverteerdirect

U ziet hier de index van Adverteerdirect. Adverteren op internet was nog nooit zo eenvoudig. U kunt hier zoeken per categorie of via zoekwoorden. Stel u heeft een webshop waar u hondenspullen verkoopt. Dan zoekt u in de categorie "Dieren" naar honden gerelateerde sites. U weet dat op deze honden sites en forums hondenliefhebbers komen. Dus daar moet u uw webshop bekend maken. Adverteerdirect heeft 20 categorieën en werkt inmiddels al samen met 500 sites. Indien u een geschikte site heeft gevonden waar uw doelgroep zit, kunt u de advertentie plaatsen, periode kiezen en betalen. Uw advertentie staat dan vrijwel direct online. In uw beheer kunt u precies volgen hoe goed uw campagne loopt. Adverteren op internet is op deze manier voor iedereen eenvoudig op te zetten en zeer doeltreffend.