Uw advertentieruimte verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Adverteer Direct maakt het kopen en verkopen van advertentieruimte eenvoudiger dan ooit tevoren. U kunt ook uw site aanmelden bij Adverteer Direct.

Potentiële adverteerders kunnen zoeken op zoekwoorden en per categorie. Op deze manier kan een adverteerder doelgericht en eenvoudig uw site vinden via Adverteer Direct.

  • Na registratie is uw advertentieruimte beschikbaar voor adverteerders.
  • U bepaalt het weektarief per advertentieruimte.
  • U ontvangt 75% van de opbrengst.
  • Indien er een advertentieruimte is verkocht wordt u daar direct van op de hoogte gebracht.
  • Na de advertentieperiode wordt de advertentie automatisch verwijderd.
  • Let op: uw site dient minimaal 5.000 bezoekers per maand te hebben alvorens wij uw site eventueel goedkeuren!

We maken uw leven efficiënter

U hebt gelijk. Het regelen van uw eigen adverteerders en de campagnes is technisch niet zo moeilijk. Maar het kost wel veel tijd en geduld om goede adverteerders te vinden. Wij kunnen u hierbij helpen. Indien er geen advertentieruimte via ons wordt verkocht, verandert er verder niets aan uw huidige situatie. U kunt Adverteer Direct het beste zien als een extra kans om uw advertentieruimte tegen een goede prijs te verkopen.

Betrouwbare, terugkerende inkomsten

Ons doel is om goede en vooral gerelateerde adverteerders te koppelen aan uw site, dus niet om te zorgen dat u af en toe snel een advertentie verkoopt. Zo zullen adverteerders blijven terugkomen op uw site, zodat u een constante vorm van inkomsten via uw site kunt realiseren.

De controle ligt volledig bij u

Bij Adverteer Direct is alles 100% transparant, zo heeft u volledige controle over uw advertentieruimte.

Kwalitatieve, doelgerichte adverteerders

Adverteerders selecteren doelbewust uw site om op te adverteren. Hierdoor weet u dat u vanzelf betere en aan uw site gerelateerde advertenties krijgt. U kunt overigens altijd advertenties weigeren.

Wat kost het?

Het kost u niets om te starten. Wij verdienen alleen geld als u ook geld verdient! Wij rekenen een vaste commissie van 25% voor iedere advertentie die via Adverteer Direct wordt verkocht. Voor deze fee zoeken wij naar relevante adverteerders, nemen wij alle vragen van de adverteerders op ons. U hoeft niet meer te wachten op betalingen, geen statistieken door te geven aan de adverteerder. Tevens wordt uw site opgenomen in onze index.

Banner in roulatiesysteem?

Wanneer u gebruik maakt van een banner roulatiesysteem om uw advertenties te serveren, kunt u ook gebruik maken van Adverteer Direct. U kunt van tevoren aangeven hoeveel bannervertoningen er worden getoond tegen een door u bepaalt weektarief.

Advertentieruimte verkopen

Hoe zit het met de Google Adsense / affiliaties?

Dit is een interessante extra optie die we aan u leveren. Het systeem is zo gemaakt dat, wanneer er geen adverteerders door ons worden aangeleverd, u de mogelijkheid heeft om uw huidige Google adsense en/of affiliaties gewoon te blijven draaien. U kunt de code van uw Google Adsense, Zanox, Daisycon, M4N, Cleafs etc invoeren in uw beheer bij Adverteer Direct. Indien een adverteerder besluit om te adverteren, wordt uw huidige adsense of affiliatie banner tijdelijk vervangen door de advertentie van de adverteerder. Dit gebeurt automatisch. Om ervoor te zorgen dat een adverteerder ook via uw site een advertentie kan plaatsen, staat er een kleine vermelding onder uw banner genaamd: "Adverteer hier?".

Bekijk onderstaande video, zodat bovenstaande direct duidelijk is: